د |
فهرست جدول ها
جدول ۳-۱ منوهای مورد استفاده در هر مرحله.۶۱
جدول ۳-۲تقسیم بندی انواع نواحی۶۹
جدول۳-۳ پیش فرضهای تنظیم شده در سیستم SI برای شرط مرز ورودی سرعت۷۷
جدول۳-۴ پیش فرضهای تنظیم شده در سیستم SI برای شرط مرز ورودی جریان جرمی۸۱
جدول الف-۱ مقایسه مشخصات نان سنتی و صنعتی۱۷۰
جدول الف-۲ ادامه مقایسه مشخصات نان سنتی و صنعتی.۱۷۱
جدول ب-۱ استاندارد ملی نان۱۷۷
جدول ب-۲ مشخصات نان.۱۷۹
ه |
فهرست نمودارها
نمودار ۴-۱ مقادیر ضریب هدایت حرارتی ارائه شده توسط وونگ و زو۱۰۷
نمودار ۴-۲ مقادیر ظرفیت حرارتی ویژه ارائه شده توسط وونگ و زو.۱۰۷
نمودار۵-۱ تغییرات درجه حرارت نسبت به زمان پخت نان سنگک۱۲۷
نمودار۵-۲ تغییرات درجه حرارت نسبت به زمان پخت نان بربری دراز با شبکه بندی منظم۱۳۷
نمودار۵-۳ تغییرات درجه حرارت نسبت به زمان پخت نان بربری دراز با شبکه بندی نا منظم۱۴۷
نمودار۵-۴ تغییرات درجه حرارت نسبت به زمان پخت نان بربری گرد با شبکه بندی منظم۱۵۸
نمودار۵-۵ تغییرات درجه حرارت نسبت به زمان پخت نان بربری گرد با شبکه بندی نا منظم۱۶۴
و |
فهرست شکل ها
شکل ۱-۱ تشریح فرآیند تولید نان صنعتی ۱۷
شکل ۱-۲ دستگاه اتو ماتیک آماده ساز خمیر غیر پیوسته۲۰
شکل ۱-۳ دستگاه اتو ماتیک آماده ساز خمیر پیوسته.۲۱
شکل ۱-۴ دستگاه مخلوط کن دارای تغار دوار۲۳
شکل ۱-۵ دستگاه چانه گیر اتو ماتیک محفظه ای۲۷
شکل ۱-۶ نمای شماتیک ذستگاه چانه گیر اتوماتیک محفظه ای.۲۷
.شکل ۱-۷ فر چند طبقه ای.۳۰
شکل ۱-۸ فر تونلی.۳۱
شکل۱-۹ نمایی از فر تونلی با تغییرات درجه حرارت۳۲
شکل۲-۱ نمایی از فر تونلی شبیه سازی شده توسط میراده.۳۸
ز |
شکل۲-۲ نمای شماتیک فر با سینی متحرک مدل شده توسط تردتای.۳۹
شکل۲-۳ فر نان صنعتی مورد مطالعه ونگ و زو.۴۰
شکل ۲-۴ فر الکتریکی مورد مطالعه توسط چانول و. آنیشاپروین.۴۱
شکل۲-۵. نتایج حاصل از شبیه سازی چانول برای درجه ژلاتینه شدن وتغییرات دما داخل نان۴۱
شکل۲-۶ نمای از فر با سینی های چرخان.۴۲
شکل ۴-۱ نمای شماتیک از نان سنگک مدل شده.۹۰
شکل ۴-۲ نمای شماتیک ازتنور نان سنگک مدل شده.۹۱
شکل۴-۳ نمای شماتیک از نان بربری گرد با آرایش حفره های مربعی.۹۲
شکل ۴-۴ نمای شماتیک ازنان بربری گرد با آرایش حفره های مثلثی.۹۲
شکل ۴-۵ نمای شماتیک ازنان بربری دراز با آرایش حفره های مثلثی۹۳
شکل ۴-۶ نمای شماتیک از نان بربری دراز با آرایش حفره های مربعی.۹۳
شکل ۴-۷ نمای شماتیک از تنورنان بربری۹۴
شکل ۴-۸ نمای شماتیک از قرار گرقتن نان سنگک درون تنور.۹۵
شکل ۴-۹ نمای شماتیک از قرار گرفتن نان بربری دراز درون تنور.۹۶
آخرین نظرات